30 iun. 2013

DE CE?

    
       Pentru ca mi s-a parut greu primul an de facultate , pt ca am avut norocul sa am o prietena din anul 2 care sa imi dea indicatii cu privire la unele examene, am decis sa fac un blogg .Vreau ca experientele mele sa va ajute si sa va fie mult mai usor fata de cum mi-a fost mie .
      O sa vorbesc despre fiecare materie in parte, despre tematicile pe care le-am avut si multe alte lucruri care au legatura cu viata de student.


6 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog! E o idee foarte buna, un real ajutor. Multumesc mult si bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello! :) Rasfoind blogul tau si citind comentariile am gasit pana la urma ce materii s-au studiat in primii 2 ani. As dori sa stiu la Histologie generalitati si cea a cavitatii bucale care a fost programa? S-a studiat materia aceasta doar un semestru? A inclus si sistemul digestiv, urinar, respirator, reproducator pe langa cavitatea bucala sau ati studiat si tesuturile: epitelial, conjunctiv, nervos, organe limfopoetice?

    La disciplina anatomie clinica ce ati studiat?

    Ai putea sa imi spui te rog in anul 3 ce materii s-au studiat? In special daca s-a studiat odontoterapie, endocrinologie, radiologie dentara?

    La voi exista vreo treapta la sfarsitul anului 3 care conditioneaza trecerea in anul 4 in urma examenelor promovate? Nu stii cum e cu transferurile de la alte facultati, se accepta usor? Daca as avea anumite diferente de dat deoarece nu corespunde in totalitate programa cu ce am studiat in Oradea as avea sanse sa trec in anul 4 direct urmand sa imi dau pe parcurs diferentele sau ar trebui sa repet anul 3?

    Sper sa imi poti raspunde. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce am postat pe blog pana acum sunt doar materiile din anul 1 , urmeaza sa pun pt anul 2 iar acolo vei vedea ce am studiat si in ce semestru .
    Pt anul 3 nu stiu ce sa iti spun acum pt ca nu am trecut inca in anul 3 , urmeaza , dar daca imi lasi un e-mail o sa te anunt atunci ce facem .
    Din cate am observat eu, la alte persoane , daca te transferi o sa dai diferente la anumite materii la care programa de la Oradea nu corespunde cu cea de la Sibiu, o sa le dai atunci cand sunt programate pt anii respectivi , in care s-au facut . Practic daca tu ai o materie la care trebuie sa dai o difereta , iar ea s-a facut la Sibiu in anul 1 sem 2 o sa dai diferenta cu cei din anul 1 pe sem 2 (sper ca intelegi ce vreau sa zic) , dar nu stiu daca trebuie date toate in anul in care te transferi, iar treapta in anul 3 aici nu exista .
    Mai este o situatie in care tu la Oradea nu ai facut o anumita materie iar aici s-a facut , in acest caz tu trebuie sa te duci cu anul in care s-a facut materia respectiva .
    In legatura cu transferul nu stiu ce sa iti zic acum , am colegi care s-au transferat , o sa vorbesc cu ei si o sa te anunt .

    RăspundețiȘtergere