6 oct. 2013

Biochimie

    La biochimie sunt 4 credite , cursul si laboratorul se fac cu d-na profesoara Cormoş Gabriela , care este foarte intelegatoare , buna si explica bine .

    Pretentii : Halat , caiet si suport de curs
     La curs prezenta nu este obligatorie , d-na profesoara o sa va dea un suport de curs in format pdf , care este bine sa il listati si sa il aveti la voi, pt a marca ideile principale, astfel  nu  o sa mai fi nevoti sa scrieti pe caiet decat ce se scrie la tabla . D-na pofesoata o sa citesca practic tot cursul de pe videoproiector.






     La laborator prezenta este obligatorie nu mai stiu sigur cate absente se admit  pt a intra in examen dar cred ca 2. In primul laborator se prezinta   normele de protectia muncii .O sa mai primiti si lucrarile de laborator pe care trebuie sa le xeroxati si sa le aveti la voi.Lucrarile de laborator sunt foarte frumoase iar noi ne duceam cu mare drag.












  
  In saptamana 9 /10 o sa aveti onoarea sa dati un partial care nu este obligatoriu ,dar va scapa de jumatatea din materie in sesiune , iar daca nota pe care o luati nu va satisface puteti in sesiune sa il dati iar.
  In ultima saptamana din semetru o sa sustineti un colocviu cu 2 3 intrebari + o problema , pt a intra in examen aveti nevoie de nota 5 la colocviu .Intrebarile nu sunt grele daca sunteti atenti la laborator.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu